Kelemen Anna meztelen képei cenzurázatlanul

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Anna elmondása szerint a képeivel csupán görbe tükröt állít az úgynevezett “insta-lányoknak”, akik előszeretettel pózolnak a közösségi oldalakon.

“Vicces fotógyűjteménynek tartom az egészet, olyan mint anno a Lutra album. Azért is teszek ki ilyen képeket, mert ezzel kifigurázom az ott pózolókat, vicc és kritika minden posztom. Az ott szereplő nőknek ez egyfajta verseny, de én nem szálltam be, már csak azért sem mert nincs ellenfelem” – mesélte nevetve Annácska. Bár saját bevallása szerint nem veszi komolyan a posztjait, képei százezreknek tetszenek, rengeteg követője van. Ennek ellenére nem reklámoz termékeket és nem enged betekintést a hétköznapjaiba.

 

“A része vagyok annak a maroknyi embernek,aki nem a dogmák,elvárások irányítanak! Az érzelmeim irányítanak és nem járok be dolgozni az Instagramra, mint egyesek” – mondta a Blikknek Kelemen Anna. Csakhogy, az Instagram szabályai kegyetlenek, és a képein kénytelen kitakarni a legintimebb részeket, azokat, amire a legtöbb rajongó igazán kíváncsi. Azonban most megmutatta ezeket a képeket, takarás nélkül.

 

Kelemen Anna pornó videóit a képre kattintva érheted el!!