Napi 2000 guggolás bőven elég erre, hogy a Carolus ikrek az orrunknál fogva vezessenek

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Bemutatjuk nektek Miriam és Michelle Carolus-t akik egypetéjű ikrek. Valóban annyira hasonlítanak egymáshoz, hogy meg se tudnánk különböztetni őket. Sok olyan ikerpár van akiket a hasonlóság idegesít, ezért próbálnak teljesen másképp kinézni, hogy ne keverjék őket össze úton útfélen. Na ez a Carolus ikrekre nem igaz, ők arra törekednek, hogy egymás tükörképei legyenek. Ugyanazt eszik, ugyanazt az edzést csinálják, totál egyforma életmódot folytatnak.

A 31 éves floridai ikerpárnak saját szakácsuk van, az edzéstervük pedig kegyetlen. Tekintélyparancsoló hátsóikért naponta kétezer guggolást végeznek. Azt nem tagadják, hogy a lökhárítóikat két lépcsőben, összesen 20 ezer dollárért (kb. 5,5 millió forintért) csináltatták meg, de azt mondják, a hátsóik teljesen természetesek. Double Dose Twins (Dupla Dózis Ikrek) néven modellkedik és rendezvényelen lép fel, az Instagram-profiljuknak több mint 1,3 millió követője van.

https://www.instagram.com/p/BuGDjXegvez/

https://www.instagram.com/p/BuByvEpgQqg/

https://www.instagram.com/p/Bt37KGigA-P/

https://www.instagram.com/p/BoPLx10gNbS/

https://www.instagram.com/p/B2ZI8HMnay0/

https://www.instagram.com/p/B47yPxmHRII/

https://www.instagram.com/p/B3XfPn9na6D/

https://www.instagram.com/p/B2r5ZdinWtv/

https://www.instagram.com/p/B0YoBWBHk90/

https://www.instagram.com/p/Bv7jupZgOeM/

https://www.instagram.com/p/BvKP9tAARmo/