Itt a tavasz, ennek örömére ezeket a pózokat mindenképpen próbáld ki az asszonnyal

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Itt tavasz, dagad a ….. hóvirág meg az ibolya. Reméljük a jó idő beköszöntével a nők is kivirágoznak, kinyílnak. Természetesen ehhez alaposan meg kell öntözni őket, szóval elő a locsolócsővel és tessék aktiválni magatokat. Ameddig ameddig nem tudtok kimenni a szabadba, bár reméljük tényleg megjön a napsütéses jó idő napokon belül, addig is a hálószobában kell megmutatni, hogy milyen fából faragtak titeket. Ehhez fogunk most ajánlani pár izgalmas pozitúrát. Itt a férfiak fognak irányítani, de nincs ezzel baj, szeretjük ha nálunk a gyeplő.

Rántsd magadra

 

Ha szereted a tárgyiasító pózokat keverni a szemkontaktus erotikájával, akkor ez a póz tökéletes. Úgy ránthatod magadra a barátnődet, akár egy gumibabát, hogy a saját kellemes ütemedben „elégítsd ki vele magad”. Szerintünk nagyon szexi.

 

A teljes kiszolgáltatottság

 

Elég comb- és hasizomfejlesztő a hölgynek, neked pedig elég farokkeményítő póz ez, amiben a nő a fülei mellett tartja a lábát és totális bejutást biztosít.

 

Hajmarkolós kutyapóz

 

Te az ágy mögött állsz, ő az ágyon térdel – és ezúttal ahelyett, hogy szép ívben lehajolna, te a hajánál fogva felrántod őt és így diktálod az ütemet. Javallottak a szexkiegészítők – például egy csiklóizgató, amivel így brutál szexin izgathatod a barátnődet, vagy épp ő magát, egészen a garantált orgazmusig.

 

A leuraló kutyapóz

A nő itt könyökre támaszkodva, fenekét feltolva várja a hímtagodat, amit te majdhogynem állva teszel fölülről belé. Ez a nagyon vad póz emellett pazar anális garázdálkodásokhoz is – akár egy análkúppal, akár csak az ujjaddal – de mindenképp síkosítóval.

 

Párnacsomag

Csomagold magad alá a párodat ebben a fűtött pózban, ahol a legjobb behatolási szög érdekében ajánlott egy-két párnát a nő csípője alá helyezni.

A kényelmed szolgája

Valahol nagyon lealacsonyító, de mégis rettentően szexi ez a póz, ahol te az ágyon térdelsz, a nő az ágy előtt lehajolva áll, te pedig király módjára döngeted az előtted rezgő szexiséget.

 

Rántott kutyapóz

Úgy hangzik, mint egy perverz étel neve – de mondjuk ha eléggé ki vagy éhezve a partneredre, akkor tényleg ez a póz lehet a főfogás. Te térdelsz, a nő pedig a feneked fölött összekulcsolja a lábát, miközben te féktelen ütemben magadra ránthatod őt, amíg csak bírjátok szuflával (ugyanis a hölgynek is elég karcos póz ez).