Leborulunk Dukai Regina meztelen fotói előtt

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Dukai Regina 1983. Augusztus 5-én született Kapuváron. Az általános iskolát itt végezte el, és már fiatalon kezdett érdeklődni a zene iránt is. 5 évig a helyi kórus tagja volt, és rendszeresen fellépett a karácsonyi rendezvényeken. Az általános iskola mellett zeneiskolába is járt, és 4 éven keresztül zongorázni tanult.

A középiskolát Győrben végezte, a Szabadhegyi Közoktatási Központban, majd Budapestre költözött és Sík Olga Iskolájában sajátította el a zenei alapokat.

1999-ben szerepelt először televízió képernyőn, amikor a TV2 Kifutó című műsorában indult. 2001-ben első helyezést ért el a Manhattan Cosmetics versenyén. Ugyanebben az évben indult el az Év Arca versenyen, amelyet meg is nyert, és itt kapta meg élete első autóját is. 2002-ben és 2003-ban is elindult a Coca Cola Ezüstlány címért, amit másodszorra sikerült is megszereznie. A verseny után ő lett a cég reklámarca.

2003 decemberében jelent meg első nagylemeze “Csak Szeress” címmel. E mellett folytatta a modellkedést. 2005-ben újabb siker következett Regi életében, mert megnyerte a Miss Popstar Szépség – és Énekversenyt. A Viva TV jelölte az Év Énekesnője díjra is a Viva Comet Díjátadó keretében. 2005 tavaszán részt vett az RTL Klub által vetített a Világ 7 csodája című műsorban.

2006-ban ő énekelte fel a Tibor vagyok, de hódítani akarok című film betétdalát, Szerelemről álmodom címmel, majd szerepet kapott a Casanova Night Musical című darabban Sári Évi oldalán. Az év végén részt vett a Szombat Esti Láz című nagysikerű RTL produkcióban is mint táncos, majd fellépőként is viszontláthatták a nézők.

2008 Márciusában a TV2 Hal a tortán című műsorában csillogtathatta meg főzőtudását, majd Júniusban megválasztották az FHM magazin által indított 100 Bombázó verseny első helyezettjének. Ebben az évben adta ki újabb kislemezét Érezd címmel. 2008 Áprilisában Covergirls néven létrehozott egy divatmárkát Zimány Lindával és Bódy Sylvivel karöltve.

2009-ben a leghíresebb magyar DJ-k egyike, Hamvai PG felkérte Reginát, hogy énekeljen fel neki egy számot. A Dream Of My Life a klubok nagy kedvence lett. Ezt követte egy közös duett Papa Jo-val, a Te vagy az, ami hatalmas sikert aratott a Viva Comet gálán. Ebben az évben lett a J. Press cég reklámarca is.