A mai nap olyan ikerpárt hoztunk el nektek, hogy mind a tíz ujjadat meg fogod nyalni

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Ezt az „egyet fizet, kettőt kap!” akciót szeretjük a legjobban, hiszen a duplikált gyönyörnél nincs is jobb. Mindenki ki szeretné próbálni, hogy milyen lehet egy ikerpárral eltöltött este, vagy ha az egyiküket sikerül megcsípnünk nem kell rosszul éreznünk magunkat, ha a családi vacsorán véletlenül a rossz hátsóba markolunk bele.

Bemutatjuk nektek Adel and Alina Fakhteeva-t akik ikrek és Oroszországban élnek. A 23 éves lányokért  már majd 200 ezren rajonganak ugyanis ennyien követik őket instagramon. Ezek a lányok külön-külön is megdobogtatják a szívünket, nem csoda, hogy kettőjük látványa után a vér is kiszalad a fejünkből.

 

View this post on Instagram

А джинсы стали ещё свободнее сидеть🙈🥦 А ведь в начале весны были мысли пойти на массу, нарастить объемы…но как только фигура начинает увеличиваться, понимаем – это не наше🤪 Нравимся мы себе больше худенькими, легкими…и большая активность, веганское питание- это прям про нас🏃🏽‍♀️🌱слушаем только себя и свой организм🙏🏽 . Как считаете стоит ещё худеть или поддерживаем нынешнюю форму? . #близняшки #twins #kazan #moscow #однахорошоадвелучше

A post shared by ADELYA | ALINA (@adelalinka_life) on

 

View this post on Instagram

Релакс для души и тела🍯 Ворвёмся в новый месяц с солнечным настроением, совершенным телом и чистым лицом💦 В этот раз на отдыхе за нашей кожей ухаживает корейская косметика @corea_shop_kazan всеми любимая увлажняющая сыворотка Elizavecca и конечно же высокоэффективные патчи для глаз Gold&Nail 💛 Качество супер, наши личики довольны🤤🤤 . #близняшки #twins #однахорошоадвелучше #всегдавместе #всегдарядом

A post shared by ADELYA | ALINA (@adelalinka_life) on