Jessica elvárja, hogy a férfiak a szemébe nézzenek, de ez gyakorlatilag képtelenség

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mindig elképedve nézzük amikor egy törékeny, vékony csajt hatalmas kannákkal áld meg a Jóisten. Most nem arról beszélünk, amikor valaki megcsináltatja mert az nem ér, bár szépnek szép. Azonban a természet művéhez semmi nem fogható, az eredeti az igazi, főleg ha olyan tökéletes mint Jessica Bartlett esetében.

Jessica 22 éves, de már most képes úgy irányítani a férfiakat, ahogy csak akarja. Ebben segítségére van két jó “barátja”, akik állandóan magukhoz láncolják a tekinteteket. A képeit végignézve megesik rajta a szívünk, mert bizony nem sok ruhája van, így szívesen rendeznénk számára egy gyűjtést. Mindenesetre Ő tipikusan az a lány aki ha kimegy a partra, leteríti a pokrócát és kifekszik napozni akkor egy pillanatra szebb és jobb hely lesz a világ. Elfejtjük az élet minden gondját baját és csak nézzük ahogy a napsugarak körülölelik azokat a szép dinnyéket.

View this post on Instagram

Boats n Portofinhoes

A post shared by Jessica Bartlett (@jessicambartlett) on

View this post on Instagram

Are you sick n tired of your junk not getting the attention it deserves?? Are you looking to get laid more frequently?! Do your balls f*cking stink? WELL THEN DO I HAVE THE SOLUTION FOR YOU!! Hi, Jessie Mays here, and I want to tell you about the greatest thing to happen to balls since the basketball hoop. Manscaped offers the greatest below-the-waist grooming and hygiene products on the market, boasting astounding results of a 124% boost in your chances of getting laid after Manscaping! But WAIT, there’s more! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Get 20% OFF @manscaped + Free Shipping with promo code “JESS20” at MANSCAPED.com! Your nuts shall thank you.

A post shared by Jessica Bartlett (@jessicambartlett) on

 

View this post on Instagram

Objects in mirror are juicier than they appear

A post shared by Jessica Bartlett (@jessicambartlett) on