Bement a lány a boltba, a helyiek teljesen kiakadtak

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Nyaralás során mi is jobban elengedjük magunkat. Nem feltétlenül a bulizásra gondolunk. Ilyenkor nem visszük túlzásba a kiöltözést ha be kell szaladni a partról hazafelé a kisboltba. A Bali Expats nevű Facebook-csoportban rengeteg turista van, akik sokszor ebből a forrásból értesülnek a csodálatos ország dolgairól. A csoportot többnyire tájékozódásra használják az emberek, de vannak benne helyiek is. Akárhogy is, nemrég egy feltöltött fotó keltett nagy felháborodást, amin egy vásárló nő látható.

A kép alapján tényleg kicsit erősnek hat a nő öltözete, pláne, hogy mellette egy olyan ember áll, aki teljesen fel van öltözve. A helyiek szerint a környékre érkező nyaralók egyre többször azt gondolják, hogy az övék minden és emiatt az utcán is úgy lehet viselkedni, mintha otthon, a hálószobában lennének. A Mirror Bali kapcsán közöl egy olyan képet is, amin egy fiatal pár látható, a pár női tagja pedig egy olyan fürdőruhát visel, ami mindegy lenne ha nem is lenne rajta.