Camgirlök mesélték el, mik voltak a legmeredekebb kérések, amiket valaha kaptak

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A Vice megkért néhány hivatásos camgirlt, hogy meséljék el, mik voltak a legfurább kérések, amit valaha a kukkolóiktól kaptak. Ha esetleg még nem tudnád, kisegítünk az információval: a camgirlök a pornóipar olyan szereplői, akik az interneten, fizetős chatszobákban egy kamera előtt adják elő a műsorukat. Jellemzően vetkőznek, szexuális segédeszközökkel játszadoznak, de olyan művésznő is akad, aki akár másokkal is vállal közös szereplést. A biznisz természetesen abban áll, hogy a kliensek online fizetéssel léphetnek be a chatbe, vagyis fizetniük kell a kukkolásért, ha pedig valami különleges kérésük lenne, azt a camgirl további kialkudott összegekért teljesíti.

Mondanunk sem kell, hogy minél betegebb a kérés, az összeg annál komolyabb. Mivel a lányok és a kliensek nem lépnek fizikai kontaktusba, ezért a szolgáltató a legnagyobb személyes biztonságban adja le a műsort. Emiatt a megfelelő pénzért igen sokféle kérést teljesítenek, de azért néha olyan is akad, amit már nem vesz be a gyomruk. A Vice pontosan ezekre volt kíváncsi, és néhol igen gyomorforgató sztorikat kaptak válaszul.

„A legfurább az volt, amikor egy férfi megkért, hogy virtuálisan pelenkázzam át. Még most sem értem, hogyan lehetett volna ezt megcsinálni. Egyszer meg arra kértek, hogy spricceljek tele egy meghatározott Tupperware edényt. Napokba került, de végül megcsináltam.” — Ryland Baby

„Néha azt kérik tőlem, hogy öltözzek különböző ruhákba. Ez olyan gyakori kérés, hogy külön menüpontot szenteltem neki az oldalamon. Vannak olyan emberek is, akik arra kérnek, hogy vegyek ki minden folyadékot a hűtőből, és öntsem magamra. Ez akkora muri, hogy most már külön speciális eseményeken szoktam csinálni.”

„Kérték már azt, hogy hányjak, miközben torokra veszek egy vibrátort, hogy fingjak, és volt egy olyan pasi is, aki azt akarta, hogy mutassak magamról gyerekkori képeket. Egyszer azt kérték tőlem, hogy vigyek be a szobába egy doboznyi kismacskát, üvöltözzek velük, aztán vetkőzzek meztelenre. Voltak olyan kliensek, akik használt alsóneműt vagy kis tégelyekbe gyűjtött testnedveket kértek tőlem postán. Aztán volt egy olyan is, aki azt imádta, ha felvettem egy hatalmas, nehéz kabátot.”Avery Saunders

„A legfurább kérés, amit valaha kaptam, az volt, hogy egyensúlyozzak a fejemen egy magassarkút harminc másodpercig. A kliens a kialkudott pénz felét előre kifizette, a másik felét pedig azután, hogy megcsináltam. Csak fél percet kért, de két percig bírtam.” – Melody Kush

 

„Volt néhány beteg dolog, amit kértek tőlem, például hogy terítsem be magam sajtlapokkal, és feküdjek úgy mozdulatlanul. Narancsszínű sajtot akartak, valami olyasmit, mint a cheddar, ami pont volt otthon. A mai napig nem tudom, mire volt ez jó. Aztán olyan is volt, hogy szét kellett a testemen kenni egy tortát, és úgy kellett táncolnom.” – Jane Wilde

View this post on Instagram

Really diggin' this new outfit 😍🖤

A post shared by M E L K U S H (@melodykush) on

„Egy idő után nehéz megmondani, mi számít meredeknek. Ha sokáig csinálod, egy idő után az őrült fétisek normálissá válnak. Még azért így is van néhány dolog, ami szokatlannak számít. A kedvencem az volt, amikor az egyik kliensem arra kért, hogy viselkedjek úgy, mint egy zombi. Csavarjam ki a csípőmet, nyújtsam ki a kezeimet, grimaszoljak, és nyöszörögjem azt, hogy „emberi agy!” Na, az rohadt vicces volt.”

„Aztán volt egy másik, aki azt akarta, hogy játsszam el, hogy a házi tigrise vagyok. Arra kért, hogy kuporodjak le a szoba közepére és szarjak oda, miközben kigúvadt szemekkel bámulok a kamerába. Ezt azért már nem csináltam meg. Azt is rendszeresen szokták kérni, hogy borotváljam le a hajam, de még senki nem fizetett volna annyit, hogy meg is csináljam.”

„Egy lány-fiú-lány felállásban kaptuk azt a kérést, hogy hagyjuk ott a srácot, ő pedig egyedül verje ki a kamera előtt.”

„Szexeljek étellel, különösen virslivel vagy kolbásszal. Dugjam föl magamnak, mint egy vibrátort, és persze gumi nélkül. Megcsináltam, de azért óvszert azt húztam a virslire, így a pasi az egész show alatt azért könyörgött, hogy vegyem le a gumit. Nyilván fogalma sem volt arról, mit művelne ez a dolog a puncimmal.”

„Sétáljak odakint mezítláb, és hagyjam retkesen a talpaimat.”

„Simogassak, puszilgassak és becézgessek egy léggömböt. Nyugtassam meg, hogy ha egy buliban ki akarják pukkasztani, meg fogom védeni.”

„Hapcizzak, majd fújjam ki az orrom.”

„Fingjak a kamerába, de nagyon közelről, hogy jól láthassák, amint a lyukam kitágul, majd összeszűkül.”

„Amit soha nem csinálnék meg: szarjak tele egy pelenkát. Ez mindig is a „na még mit nem!” listám tetején állt.”