Keressük mi a hibát benne, csak nem találjuk

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Étrendben is fontos, hogy a megfelelő zsírbevitel mellett sokkal soványabb táplálékot is együnk. Ugyanez jellemző a párkapcsolatokra is. Az ember mindig megkíván mást, hol a zsírosabb, hol a soványabb combok kapják el a figyelmét. A nagyon kiizmosodott hasakra már nem hajtanánk a fejünket, de ha érződnek a feszes vonalak, arra azért nem mondanánk nemet.

A 34 éves Meredith Mack 10 éve döntötte el, hogy megméretteti magát egy fitnesz versenyen és azóta az edzés megszállottja. Ez meg is látszik rajta, nem igazán lehet hibát találni benne. A versenyzés mellett természetesen személyi edzőként dolgozik.

 

View this post on Instagram

🌙✨ . . photo: @lee_lhgfx

A post shared by Meredith Mack (@meredith_mack) on

View this post on Instagram

I was born on this day 39 years ago! No cell phones, no internet, no instagram, no answering machines or call waiting. We didn't have a microwave until I was in 3rd grade. And, believe it or not, my parents still have the same microwave. Is that even possible? Back then things were made to last. Maybe I was made to last too. I feel stronger, healthier, more balanced, more aware, more capable and powerful than ever. Not saying I don't still have a lot to learn or that I won't get knocked down. Just grateful to be right here, right now…in the beauty, in the mess, trying to stay in the moment. Taking it in and embracing the gift of another year. Thanks everyone for being a part of my journey 💕💫💪🏼Photo: @lee_lhgfx HMUA: @misskarenpang #birthdaypost #fitnesslife #workout #exercise #fitnesslifestyle #stronghappyhealthy #love

A post shared by Meredith Mack (@meredith_mack) on