Ez a youtuber is jó példa arra mennyire beteg világban élünk

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Egy felmérés szerint a mostani fiatalok több mint fele influencer akar lenni. A kutatásból kiderül, hogy az influencerek hitelessége ma már vetekszik a családéval, és fej-fej mellett van a tanárokhoz képest is. A legelszomorítóbb azonban az, hogy ezeket a paprikajancsikat (tisztelet a kivételnek és azoknak, akik talán még közvetítenek valami értéket is) semmi olyat nem közvetítenek a fiatalok felé ami az előnyükre válna. Ennek ellenére van, hogy napi másfél órát, átlagban mintegy 30-45 percet töltenek kedvenc influencerük követésével.

A mostani példa is remek arra, hogy a kételkedők megértsék miről is van szó. Egy ismert youtuber, Paige Ginn látványos módját választotta a születendő baba nemének bejelentésére. Egy pukival.

Az egészben a legszebb, hogy a 25 éves nő – akinek munkásságát 48 ezer feliratkozó kíséri figyelemmel a YouTube-on, az Instagramon pedig közel 300 ezren követik – valószínűleg nem is várandós.