Dér Heni fotózásáról készült egy videó, amit meg kell hogy mutassuk nektek

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Nánási Pál egy ideje úgy döntött, újra híres nőket fotóz, amivel vissza hozza a férfimagazinok hangulatát, megőrizve az ízlésességet. Ezúttal Dér Henire esett a választás.

“Dér Henit 12 évvel ezelőtt fotóztam utoljára az egykori CKM magazinba. És már akkor is bitang jó csaj volt. Most mondhatnám, hogy fogalmam sincs, hogyan sikerült megállítania – sőt visszafordítania az időt, de pontosan tudom, hogy mennyit tesz azért, hogy ilyen bomba alakja legyen. Azt is tudom, mennyire szerettük volna a Playboy magazinban is megmutatni őt eggyel merészebb fotókon, de úgy tűnik, ennek a sorozatnak most érkezett el az ideje. Heni vett egy nagy levegőt, és fejest ugrott… Még az se zavarta, hogy a pár héttel ezelőtti fotózáson már igen csak hűvös volt a víz. A képek viszont annál forróbbak!” – tette hozzá Nánási Pál.

Természetesen ahogy ez lenni szokott a fotózásról készült egy werkfilm is.