Kiss Virág fotóját látva az összes hó elolvadt

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Virág 24 éves, versenyszerűen 2012 óta foglalkozik testépítéssel. Kőkemény, elszánt, ha pedig sportról van szó, nem ismer lehetetlent. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az, hogy évekkel ezelőtt egy sérülés miatt elszakadt az összes bokaszalagja, akkor azt gondolta, így nem folytathatja tovább a versenyzést de kitartásának köszönhetően azóta is ez az élete, hivatása. Ezúttal a bahreini kiruccanásán készült róla pár kép. Amíg itthon leesett az első hó, a fitneszvilágbajnok a tengerparton sütkérezik, és így varázsolt nekünk a télben egy kis nyarat.

Ha már insta oldalán jártunk, szétnéztünk egy kicsit:

View this post on Instagram

Elérkezett a nap, lehet jelentkezni a: 4 HETES teljes ÁTALAKULÁS PROGRAMOMRA💪 Az előzőben Ildi -6,4kg fogyott, a második helyezett -3,8kg! Ha szeretnél Te is változtatni, akkor itt az idő! – ❗️CSAK MOST összevontam 2 programom: Diétás étrend&Fogyókúrás edzéstervet kaphatsz 50.000ft-ért❗️ – Csináljuk végig a 4 hetet együtt, nézzük meg ki alakult a legtöbbet! Aki végig csinálta a programot, és a legtöbbet alakult kg-ban vagy formában 40.000ft értékű AJÁNDÉK CSOMAGOT kap!😍 – JELENTKEZZ: 💥Június 2. 8:00- június 4. éjfélig! Küldj egy emailt kissviragetrend@gmail.com címre, rövid bemutatkozóval miért szeretnél csatlakozni hozzám és egy fotóval az adott formádról (egész alakos sport ruhás/bikinis) 💥Az összeget június 7-ig kell átutalni, emailben küldöm a részleteket! – Alig várom hogy kezdődjön a program💗 Millió puszi&ölelés!

A post shared by K I S S•V I R Á G| 𝐒𝐇𝐀𝐏𝐄 𝐔𝐏 (@viragakiss) on