Jemina megmutatja kedvenc testrészét, ami olyan kemény, hogy diót lehet rajta törni

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Fitnesz modellnek lenni szép és jó. Egy kívülálló csak azt látja, hogy a lányok szépek, csinosak, sportosak, fittek, irigylésre méltóak és folytathatnánk az egekig magasztaló jelzőket. Na és persze sikeresek. Természetesen ezért rengeteget kell tenni, rengeteg edzés, akaraterő és önmegtartóztatás, hogy elérjék a kitűzött célt, hogy elérjék álmaikat, vágyaikat, legyen pénzük, egzisztenciájuk, hírnevük. Ida Jemina le sem tagadhatná, hogy mivel foglalkozik. A 31 éves finnországi lány személyi edzőként dolgozik és emellett van egy saját online birodalma, ahol különböző tanácsokat ad a sportolni vágyóknak. Ki lehet jelenteni, hogy nagyon sikeres, hisz több mint fél millióan követik tanácsait.

View this post on Instagram

After eating treats everyday and not doing tough workouts during holidays I’m feeling good, relaxed and happy😌🙏🏽 I never stress about those sort of things since I know I can always get back to my routines when ever I want🏋🏽‍♂️☺️💪🏽❤️ Eating unhealthy on regular basis is of course not good for you but if you are going to do it for a while, you better enjoy it! Now it’s my go time and I’m mentally and physically so ready😍🙌🏽 super excited actually!! Awesome workouts, healthy (but tasty😋☝🏽) meals.. Can’t wait to breath the gym air lol, get stronger and feel even better!💪🏽🤩💯 #strongereveryday #2020goals #wecandoit

A post shared by IDA JEMINA – FITNESS COACH (@idajemina) on

View this post on Instagram

Kivaa torstaita jengi! Vieläkö jaksaa porskuttaa ennen joulua?🤩💪🏽 no tottakai!!😍🏋🏽‍♀️💗 Tässä 4 loistavaa liikettä selälle, jotka osuu just sinne minne pitää💪🏽 aivan parhaita, joten kannattaa napata talteen!😍 Kaks vikaa liikettä diggaan tehdä usein vuorosarjoina👌🏽👌🏽 kokeile! Päällä mulla on ihana @leso.fi treenisetti, josta nää trikoot on nyt -50% kamppiksessa!😳 korkea ja napakka vyötärö, taskut molemmilla puolilla reisissä, ei näy läpi, ihanan tuntuiset päällä ja ei valu!🙌🏽 Aivan ihanat! Kato leso.fi ja sieltä high waist phone pocket legging ja saat ne puolet halvemmalla kuin normaalisti!😍👏🏽 muikeeta iltaa ja tulisia treenejä!! Viikonloppu häämöttää hei🙌🏽 #lesoclothing #sali #treeni #yhteistyö ___________ Happy Thursday loviessss!!☺️💗🏋🏽‍♀️ Today I want to share 4 back exercises which I absolutely love to do! With these exercises I can really hit the muscles and truly feel them working💪🏽 so go ahead and save these for yourself!😍 and leave a little like if you remember!❤️❤️ I’m sure you will love these!! The last two exercises I do often as alternating sets👌🏽👌🏽 This cute workout set is from Leso and they deliver now to Austria, Sweden and Germany! Leggings are -50% 🤫 link in bio! Have a perfect day huns! I can already see the weekend coming.. how about you?😍 #grindmode #letsgo #backworkout

A post shared by IDA JEMINA – FITNESS COACH (@idajemina) on

View this post on Instagram

Vuoden viimeinen kotitreeni!!😱😍💪🏽 voi vitsit!! Kyllä sitä on monia treenejä tänne jaettu ja kuminauhatreenit on ehdottomasti niistä yksiä mun suosikkeja!☺️💪🏽 mahtavaa että ollaan saatu viettää tää vuos yhdessä! Ootte paras jengi ikinä❤️🙌🏽 Ohjeet: 30 sekuntia kutakin liikettä, välissä aina pikku breikki ennen kuin siirrytään seuraavaan liikkeeseen. Yhden raajan liikkeissä tee kumpaakin puolta 30s. 4 rundia yhteensä💪🏽 jesss let’s mennään😙 Jos säkin oot ihastunut @leso.fi trikoisiin niin nämä uudet korkeavyötäröiset on ihan must have!!😍 Kunnon vyötärö, napakat, tukevat, eivät valu eikä näistä näkynyt läpi🙏🏽 Löytyy myös mustana ja punasena sekä nyt -45% kampanjasta!! Wohoo! Kurki bion linkistä😍💙 Ei kun viimeiset hiet pintaan ennen uuden vuoden rientoja☺️🎉🙌🏽 1️⃣ Kapea-leveä-kapea-kyykky 2️⃣ Nosta ja hyppää – ufff tämä on hyvä!! 3️⃣ Kyykky + askelkyykky taakse 4️⃣ Pakarapotkut 5️⃣ Glute bridge loitunnuksilla 💪🏽💪🏽💪🏽 _____________ Last home workout of the year!!😱😍💪🏽 so ready for 2020 but we still have some time to sweat before that!!😙💪🏽 Let’s go!! Here comes a great band workout for glutes and legs! Put your workout gear on and let’s kick this last week of the year started🙌🏽😍🎉 1️⃣ Narrow squat to sumo squat 2️⃣ Lift and jump – ufff this one is good!! 3️⃣ Squat + rear lunge 4️⃣ Kick backs 5️⃣ Glute bridge with abduction Instructions: circuit! 30s each exercise (single leg exercises both sides 30s). Take a little breathing break in-between and complete total of 4 rounds🔥 yesss girl we got this😙💪🏽 #bandworkout #homeworkout

A post shared by IDA JEMINA – FITNESS COACH (@idajemina) on

 

View this post on Instagram

Ihanaa torstaita murmeliinit ja huomenna koittavaa itsenäisyyspäivää!☺️🙌🏽 Mun päivä alkoi mukavasti pommiin nukkumisella ja muutenkin tää viikko on mennyt ihan jäätävän nopeesti! Tää pimeys on aina vähän väsyttävää ja vaikuttaa energioihin. Miten sulla?💁🏻‍♀️ Treeni kuitenkin auttaa ja ne omat rutiinit. Siinä ei onneks valoa tarvita, että pystyy liikkumaan, joten suosittelen vaikka väkisin lähtemään pikku jumpalle tai happihyppelylle, jos pimeys meinaa viedä voiton. Bongasitko muuten jo nää upeet high waist phone pocket leggingsit Leson -50% kampanjasta?😍 korkea ja napakka vyötärö, taskut molemmilla puolilla reisissä, ei näy läpi, ei kerää pölyä eikä karvoja, ihanan tuntuiset päällä ja ei valu! Aivan ihanat! Kato leso.fi ja nappaa nyt puolet halvemmalla kuin normaalisti!😍🙌🏽 #lesomusthave @leso.fi #yhteistyö _________________ Happy Thursday lovies!! This week has gone by soooo fast don't you think!! This day especially since I overslept🙈 this happens to me almost NEVER so I must be somewhat tired. There's so little sunlight here in Finland at the moment so this darkness always affects me. Keeping my workout routine going always helps me to push through this dark season💪 This set is from LESO and I have good news! They deliver now to Austria, Sweden and Germany!!😍🙌🏽🙌🏽🙌🏽 YESSS!! These High waist phone pocket legging are now -50%😍 Non-see through, high waist, great support, deep pockets on both sides and don't collect hair or dust so they are perfect for pet owners☺️☝️ see the link in my bio and choose 🇬🇧 for English 😍👊 Yess yess yess! Wishing you and energetic day despite the darkness!!💪☀️ #lesoclothing

A post shared by IDA JEMINA – FITNESS COACH (@idajemina) on

View this post on Instagram

Ja niin viimeiset tunnit pyörähti käyntiin SHAPE:n julkaisualessa!!!😱🔥💗 huiii!! Uusia kamppiksia ei ole tiedossa, joten tilaa nyt! SHAPE enää tänään vain 59€ puoleen yöhön asti, jonka jälkeen hinta nousee 89€!! Nyt on siis ihan viimeinen mahdollisuus!😱🔥​ Älä jää paitsi sillä nyt on sun vuoro saavuttaa niitä upeita tuloksia!!👊😍🔥 Tilaa omasi: fitnet.fi/idajemina !! #nytmennään #SHAPE #with #idajemina _______________ Eat well, feel well!💗 today was a pretty tasty but healthy day! What else could I ask for?🤤 had a rest day today so tomorrow it’s go time again💪 can’t wait to hit the gym and chase those goals! If you want to achieve something new, you have to do something new😈💪 #2019goals

A post shared by IDA JEMINA – FITNESS COACH (@idajemina) on

View this post on Instagram

It's go time!! 😍🙌🏼 Tehokkain treenivalmennukseni STRONG and CURVY ADVANCED on julkaistu!!! 🙌🏼😍🔥 Valmennus on juuri sinulle, joka olet jo päässyt treenien makuun, mutta kaipaat vieläkin parempia tuloksia. Kurvien korostamista ei pelätä, joten varaudu näkyvään ja tuntuvaan kehitykseen! Ensimmäiset 48h pääset mukaan supertarjouksella 49€!💥(Norm. 65€) Aika alkaa nyt!! Tilaa biossa olevasta linkistä! STRONG AND CURVY ADVANCED sisältää: 💥 Edistyneille suunnatun jatkuvasti muokkaantuvan treeniohjelman uusien tulosten saavuttamiseksi 💥 Äärimmäisen tehokkaat treenit ja itse käyttämäni menetelmät, joilla kehitystä saavutetaan 💥 Monipuolisen ja runsaan ruokavalion tukemaan muotojen saavuttamista ja kehittymistä (myös gluteeniton ja maidoton) 💥 Online coaching palvelun joka tukee sinua matkasi varrella ja josta voi aina kysyä apua 💥 Jokaisen liikesuorituksen videolla 💥 Kattavat ja tarkat ohjeet joissa kerron tismalleen mitä tulee tehdä ja miten 💥 Motivoivia, freesejä ja tulisia treenejä sekä ihan uusia tuloksia!😍 Pääset mukaan suoraan biossa olevasta linkistä! Nyt mennään!!😍🔥💥💪 #strongandcurvyadvanced #valmennus #idajemina #letsgo

A post shared by IDA JEMINA – FITNESS COACH (@idajemina) on

View this post on Instagram

BANG! Nyt on sun vuoro saavuttaa niitä upeita tuloksia!!😍💪🏽 Kaikki valmennukset pomppaa normihintoihin klo 00.00 joten nyt mennään!! -30% ale on voimassa enää viimeiset tunnit ja sit se on finito❤️😱🔥​ Älä jää paitsi! Tilaa omasi bion linkistä! 👉🏽 STRONG AND CURVYT sopivat sinulle joka haluat lisää muotoa ja lihasta😘👌🏽 👉🏽 SHAPE sopii sinulle joka haluat kiinteämmän kropan ja polttaa ylimääräistä rasvaa niin että myös lihakset kehittyy!🔥💪🏽 jesssss!! Ihan parhaita mimmejä taas messissä!! En malta oottaa että pääsette korkkaa ekat treenit😘👌🏽👌🏽 ​_________________ Do you have a workout day today?😍💪🏽 If you do, hit the heart!!❤️ Always a good time to improve! Let's go!💥😘 1️⃣ Pulse squat 2️⃣ Step ups 3️⃣ Hip thrust 4️⃣ Pull through 5️⃣ Kick backs These are some awesome lower body exercises for you my lovies! Totally recommend you to try these!😍💪🏽 I’m at the Innsbruck right now and wishing you a good one!!🤗

A post shared by IDA JEMINA – FITNESS COACH (@idajemina) on

View this post on Instagram

GY-GY-GY-GY GYM TIME!!!😍🙌🏽 Who's in for a BACK WORKOUT!😍💪🏽 Hit the ❤️ if you don't miss your back workout ever never ever!😘👏🏽 Here are 4 awesome exercises I absolutely love with weights and your own bodyweight! 1️⃣ Bent over row alternating arms (the other one stays up while the other one does a rep!😳👌) 2️⃣ Meadows row 3️⃣ Inverted row uffff 🔥🔥🔥 4️⃣ T-bar row Yessss!! Remember to save for yourself lovies and doubletap if you please🤗❤️______________________ SELKÄÄN PUMPPIA PUMPPIPÄÄT!😍💪🏽 Tästä 4 loistavaa liikettä painoilla ja omalla ruholla kehiin!😘 1️⃣ Kulmasoutu käsipainoilla vuorokäsin (toinen händy ylhäällä kun toinen tekee toiston!😳👌🏽) 2️⃣ Meadows row 3️⃣ Räkkisoutu ufff🔥🔥🔥 4️⃣ T-tanko soutu Oh jes johan näillä lähtee! Muista tuplatäppää ja ota ihmeessä talteen itelles!😍❤️👊🏽 #treeni #backworkout #upperbody #workoutvideo #pullday

A post shared by IDA JEMINA – FITNESS COACH (@idajemina) on

View this post on Instagram

Muuttohommiiiin!💪🏽🤓 tässä on niin kovaa painettu duuniputkea et muuttaminen ja tavaroiden kantaminen tuntuu ihan nautinnolliselta vapaa-ajalta😄🙏🏽 näissä @leso.fi farkkutightseissa pystyy onneks pyllistelemään sielunsa kyllyydestä kun ovat niin joustavat ja kevyet! Maailman mukavimmat housut kun ei oikeesti kiristä ja purista mistään!🤗 tää malli Noelia on nyt ihan huikeessa -60% poistokampanjassa kahden muun mallin kanssa🤩 kannattaa tilata ennen kun loppuu!!😍 Mulla koko S!💙 katso leso.fi ! #lesomusthave #yhteistyö ______________ Moving helper at your service😄💪🏽 going to help my parents move so that’s my workout today☺️🏋🏽‍♀️ so glad you enjoyed my previous leg workout lovies! (Check it out if you missed it!!) My legs are definitely still so sore from it so I totally recommend to try it yourself too and I don’t have to suffer all alone here😅 team power!!😄💪🏽

A post shared by IDA JEMINA – FITNESS COACH (@idajemina) on

View this post on Instagram

Hymyä päivään murut!😙💕 Voi kuinka paljon multa kysellään tipsejä valkoisiin hampaisiin ja tulitte oikeeseen osoitteeseen sillä tykkään pitää hampaat kuosissa, raikkaina ja puhtaan valkoisina. Se vaikuttaa ehkä eniten koko olemukseen kun voi vapaasti hymyillä suu raikkaana😍 Apteekista saa täysin turvallisen hampaidenvalkaisukitin, joka vahvistaa kiillettä eikä hajoita sitä😍 woopwoop🙌🏽 tää on nimeltään iWhite Instant2 ja valkaisee hampaat sekä samalla raikastaa hengityksen. Tulokset näkee jo 3 päivässä mutta mä näin muutoksia jo heti ekan käyttökerran jälkeen. Parhaimmillaan voi saada jopa 8 astetta valkoisemman hymyn! Yksi valkaisumuottipaketti sisältää 6kpl esitäytettyjä valkaisumuotteja, jotka on aivan superhelppoja käyttää! Mikä parasta, koodilla IDA20 saat -20% alennusta Yliopiston Apteekkiin!😍🙌🏽 ei kun hymy kirkkaaksi samantien! Suosittelen kaikille kahvia kittaaville, mustikkaa mussuttaville ja punaviiniä pulputtaville😄👌🏽 Kelpaa hymyillä kun hampaat on freesinä☺️👏🏽 Alekoodi on voimassa 26.11.-10.12 – katso linkki biosta!😊 #freshsmile @iwhite_instant_official @yliopistonapteekki #iwhite2instant #teethwhiteningkit #yhteistyö __________________ Happy Tuesday lovies☺️💕 no matter how much I love make up and dressing up, nothing beats the feeling when you come home and put something comfy on😅🙏🏽 who’s with me?🙋🏻‍♀️ this kit in my hand is iWhite Instant2 and it keeps my smile fresh and bright☺️✨ have a relaxing evening everyone! See you tomorrow🤗

A post shared by IDA JEMINA – FITNESS COACH (@idajemina) on