A pályára berohanó nő okozott zavart a síverseny befutójánál

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Az alpesisí-világkupa legnagyobb bulijának a schladmingi villanyfényes szlalom számít, a kisváros utcáin hömpölyög és iszik a több tízezres nép, eleve elég őrült a hangulat, amire most sikerült rátennie a besétáló nőnek, akiről később kiderült, hogy nem teljesen ismeretlen, Kinsey Wolanski már a Bajnokok Ligája-döntőt is megzavarta.

Az olasz Alex Vinatzer a második futam után a hatodik helyen állt, menetét több mint másfél másodperces előnnyel kezdte meg az élen álló Clement Noellel szemben, de a különbség vészesen fogyott. Az utolsó ellenőrző pontnál már csak 13 századmásodperccel vezetett, de a célban váratlanul 56 százados előnyt mutatott az óra. Vinatzer ünnepelte is magát, mert ő nem vette észre, hogy megelőzték a célvonalnál.

Neki jobbról egy kabátját levevő nő szaladt be a helikopter-balesetben meghalt Kobe Bryantre emlékező táblával. Arra nehéz magyarázatot találni, hogy miért kellett levetközni mindehhez, de a célban várakozó Noelnek leesett, hogy nem Vinatzer idejét látták a nézők.  A szervezők végül kibogarászták az olasz helyes idejét, amivel csak a harmadik helyen állt.

Utána még öten jöttek le a lejtőn, Vinatzer pedig visszacsúszott a hatodik helyre. Noel a negyedik lett, de nagyon nem sajnálhatta, az első futamot nagyon elrontotta, épphogy bekerült harmincadik helyével a második körbe. A győzelem a norvég Henrik Kristoffersené lett, aki a második helyről indult a második futamban. A pálya tetején rontott a norvég, de utána sikerült javítania, és átvette az első helyet. Az első futamot nyerő Marco Schwarz viszont elszállt, a rajt után nem sokkal kaput tévesztett, és ki is zárták.