Gelencsér Timi folytatja jó szokását és Dominikáról posztolja nekünk a finomságokat

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Gelencsér Tímeát az Exatlon című műsorból ismerhette meg az ország. Előtte nekünk teljesen ismeretlen volt, és ezzel még sokan így vannak. Pedig 2016-ban Ő nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt. A most 26 éves Timi már 12 évesen modellkedett, később pedig fitnesszel is foglalkozott: Fitness Woman országos bajnok is lett, ezzel kerülhetett be az Exatlon bajnokai közé.

A műsorban bebizonyította, hogy a kinézet egy dolog, ugyanis az elején nem gondoltuk volna, hogy a top 3-ba fog kerülni, sőt ha a csak a női mezőnyt nézzük akkor a második lett. A második évadba azonban már riporterként érkezett, így rendes szállása van és fő feladata a versenyzők meginterjúvolása. Előtte és utána is van ideje néhány fotóra, szerencsére.

 

View this post on Instagram

Hakuna matata 🌴

A post shared by Tímea Gelencsér (@timella) on

View this post on Instagram

💙222k💙 Köszönöm 💙 Cheers💙 Annyira boldog vagyok, hogy ilyen sokan itt összegyűltünk és hogy ennyire aranyos, kedves, jóindulatú közösség vagytok! 🥰 . Őszintén néha elveszítem a hitem, hogy kell-e nekem ez az egész amibe belecsöppentem a Magyarország Szépe után… Sajnos néha feltévedek 1-2 oldalra ahol a kommentek alapján elgondolkozom… Kell-e nekem, hogy kételkedjek saját magamban… Kell-e nekem, hogy kételkedjek az utamban amire annyira vágytam és olyan sokat tettem érte. Kell-e nekem hogy a szüleim nehezen élik meg, amikor “bántják a gyerekét”. ( Anya mindig így mondja… ) Rosszindulatú emberek a kanapén tespedve mindenféle ok nélkül úgy meg tudják bántani az embert 1-2 leírt mondattal, hogy gőzük sincs róla… Gőzük sincs arról, hogy ami nekik egy komment, az egyébként valakinek fáj, valahol ott legbelül… Kell ez nekem? Könnyű tanácsolni, hogy ne olvassam, ezt nem lehet kikerülni. Könnyű vigasztalni, hogy a 100 kilós hölgyek irigységből írkálnak, mégis ott van, mégis látom. . Aztán visszajövök a saját oldalamra ahol annyi szeretetet kapok Tőletek, hogy nem is értem miért foglalkozom IQ0 idegenekkel. Be kell látnom, hogy soha nem fogok tudni mindenkinek megfelelni, úgyhogy ezt ezennel feladom.🥳 Talán ez az első dolog amit az életemben feladok!☺️ Nektek is javaslom, illetve a hozzám hasonló maximalistáknak üzenem, hogy azoknak próbáljunk megfelelni akikre felnézünk és szeretünk! Akik jót és sikereket akarnak nekünk! ☺️ Önzetlenül! Egyszóval Köszönöm Nektek! 💙 ( a kép és szöveg felhasználása tilos ) #stopcyberbullying #speadlove #kindnessalwayswins

A post shared by Tímea Gelencsér (@timella) on

View this post on Instagram

🐳

A post shared by Tímea Gelencsér (@timella) on