Ez a pár saját készítésű felnőttfilmet készít, hogy a lakbért tudják fizetni

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Jessie and PJ Sage egy boldog házaspár, akik egészen sajátos módon élik az életüket. PJ már régóta foglalkozott webcam-es és telefonos felnőtteknek szóló szolgáltatással, Sage pedig először csak ezzel kapcsolatos cikkeket kezdett írni, majd egy gyors huszárváltással a webcamezést, később pedig a saját készítésű filemket is kipróbálta.

“A profi felnőttfilmekben lehet, hogy olyannal kell együtt lenned, akit amúgy nem is kívánsz, míg a saját készítésű házi videó előnye, hogy ott van benne az intimitás és a természetesség is, ami egy összeszokott pár között megvan. Ezért aztán óriási az érdeklődés a munkánk iránt”

A pár fő bevételi forrássa az elmúlt években az ezekből a filmekből származó bevétel lett , számláikat ebből fizetik, és ma már komoly otthoni stúdiójuk van, ahonnan saját maguk rendezte és szerkesztette videókat juttatnak el a világ minden részére…