Akkora kuffert csináltatott magának, hogy már leülni sem tud

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A 28 éves Star Delguidice gyerekkorától kezdve elégedetlen volt a külsejével, amiért a szüleit hibáztatja. Jehovista édesanyja és édesapja szigorúan nevelték, folyton mondogatták neki, hogy más gyerekek szebbek nála, és nem engedték el szinte sehová, viszont sokszor váltott iskolát, és így nagyon kevés barátja volt.

17 éves volt, amikor az édesanyja elhagyta. Ekkor táncosnőként kezdett dolgozni, és hamarosan megcsináltatta az első szépészeti beavatkozását: feltöltette az ajkait. Nem sokkal később az első mellnagyobbításán is túlesett. Az azóta eltelt 11 évben mintegy kétszáz plasztikai műtéte volt. A vetkőzéssel, illetve dominaként keresett pénzéből ingatlanokat vásárolt, és azok kiadásából fedezi a beavatkozásokat.

„Csak a pénz érdekel, és a külsőm” – fogalmazott.

Legutóbbi és egyben eddigi legnagyobb műtéte egy 7 órás fenékplasztika volt, melyet Törökországban csináltatott tavaly decemberben, a végeredménnyel azonban elégedetlen. A feneke ugyanis kétszer akkora lett, mint szerette volna, alig tud leülni, és attól tart, hogy a 25 kilós (!) testrész szétrobban.

A félresikerült fenék miatt pánikrohamai vannak, és mielőbb ki akarja vetetni az implantátumokat.