Csősz Bogi nem szégyenlős falatnyi bikinre vetkőzött

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Nem akármilyen fotóval lepte meg a rajongóit Csősz Bogi! A luxusfeleség hamarosan visszatér a képernyőre, ezért úgy döntött, megmutatja, mire számíthatnak a nézők. Bogi egy bikinis fotót tett közzé az Instagram-oldalán, aminek a férfi rajongói örülhetnek a legjobban, hiszen a fürdőruha nem takar túl sok mindent a hírességből.

A Feleségek luxuskivitelben sztárja igazán büszke lehet magára, hiszen kifogástalan az alakja. Ez nem is csoda, ugyanis rendszeresen edz. Még a karantén alatt sem mondott le a mozgásról, egy személyi edző segíti őt online.

View this post on Instagram

“The happy man is the one who has a healthy body, a wealthy soul and a well educated nature” – Thales In ancient Greece the most impressive is that training was a total discipline, combining elements of biology, physiology, ergometry and sports medicine, and was fully integrated with philosophy and politics. 🤓 "A boldog ember az, aki egészséges testtel, gazdag lélekkel és jól nevelt természettel rendelkezik.“ Ezt állítja a Milétoszi Thalész, a hét bölcs egyike, a matematika és filozófia atyja, a legkorábbi görög természetfilozófus. Az ókori Görögországban a leglenyűgözőbb az, hogy a testedzés teljes tudományág volt, a biológia, a fiziológia, az ergometria és a sportgyógyászat elemeit ötvözve, teljes mértékben egyesítve a filozófiával és a politikával. 📜 #felesegekluxuskivitelben #feleségekluxuskivitelben #viasat3 #április20 #premier #therealhousewivesofhungary #premiere #3season

A post shared by Csősz Talu Boglárka (@boglarkacsosz) on

View this post on Instagram

Imádom amikor az orrom hegyéig vizes vagyok, hiába törlök arcot, a hajamból visszafolyik a sós víz, de már ugrok is vissza, mert a nap lemegy és nincs egy vesztegetni való percem se. Hosszú külföldi búvárutakon is hazavágyom a török tengerhez, mert nincs a világon olyan kellemesen hideg, vízalatti friss források által táplált, türkíz színű, zöld fenyőktől dús öblökkel védett, nyugodt tenger, mint itt az Égei-tenger. 🌊 I love it when I'm wet to the tip of my nose, altough I wipe my face off, the salty water runs back from my hair and I jump back again, because the sun goes down soon and there's no time to waste. Even on long, beautiful diving trips abroad, I desire the Turkish Sea, because there is no sea as calm, enriched with fresh, underwater sources and as turquoise protected by bays with lush green pine groves as the Aegean Sea. #tengerszerelem #avízamindenem #sealover #mylifeisthesea #aegean #bodrum #mugla #turquoise #coast #turkey #summer2018

A post shared by Csősz Talu Boglárka (@boglarkacsosz) on