Jennifer Lopez texasi hasonmásától még mi is csak pislogunk

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Időnként mindig előkerül egy-egy sztárhasonmás a világból, ezúttal Jennifer Lopez “eltitkolt ikertestvére” kapott egy kis figyelmet. A Texasban élő testépítő, Jay ugyan kicsit izmosabb, mint az énekesnő, de az arcvonásai és a stílusa nagyon hasonlítanak. Első ránézésre is megmondjuk, hogy Jay nem az a csaj akit elviszel lángosozni, vagy fagyizni de abban biztos lehetsz, hogy esténként levezetésnek veled nyomna fekve. Nekünk már nagyon izmos, de azt meg kell hagyni, hogy ha elmenne mellettünk az utcán egyből azt gondolnánk, hogy Lopez kisasszony az.

View this post on Instagram

I am learning to love my body in every season right now, I’m going to be real with you… going into “off-season” is tough because well your abs go away (lol) you gain a lot of weight , mentally you look at yourself and feel completed disgusted because you don’t look shredded anymore, then you don’t feel comfortable going into the gym with just a sports bra on anymore because you look/feel “bloated” , your mind starts playing tricks with you and I feel like a lot of competitors can relate to this. I want to be able to set the example for loving your body no matter what size it is, but I also want to set the example for being healthy as well 🙏🏽♥️ #SelfLove #OffSeason

A post shared by 𝕁 𝔸 𝕐 𝔽 ℝ 𝕆 𝕄 ℍ 𝕆 𝕌 𝕊 𝕋 𝕆 ℕ (@jayfromhouston) on