Sebestyén Ági dögös fotókkal reagált szakítására

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Sebestyén Ági februárban még örömmel mesélte a Blikknek, hogy végre megtalálta a számításait, és elhelyezkedett egy bankban, ám a kornavírus érkeztével búcsút kellett mondania az irodai munkának, és egy kicsit el is bizonytalanodott.

„Jelenleg két hónapig fizetett munkanélküli vagyok, de szerencsére ha kifut a járvány, mehetek vissza. Várom, mert szerintem jobb lenne, ha dolgoznék, akkor legalább lekötném magam” – sóhajtott Ági. Ráférne ugyanis a figyelemelterelés, mert VV Hunorral való szakítása eléggé megviselte.

„A komolyabb problémák a lábtörésemnél jelentek meg, sokat maradtam egyedül, és a járvány kitörésekor sem éreztem, hogy mellettem állna. Teljesen elvette az önbizalmamat, ezért döntöttem úgy, hogy legyen vége”– magyarázta.

Úgy érzi, a szakítást jobban fel tudná dolgozni, ha társaságban lehetne, de ez jelenleg nem megoldható. Azért nincs egyedül, Keszthelyen, egy barátnőjénél húzta meg magát, és egy szexi fotózást is vállalt, hogy újra felépítse magát.

„A legjobb barátnőmre bizton számíthatok, sokat sétálunk a közeli erdőben, mindennap edzünk, főzünk, sorozatokat nézünk. Úgy érzem, ez most tényleg segít!” – jelentette ki Ági, aki örömmel mondott igent Pfeifer Sándor fotós felkérésére, hogy modellt álljon neki. – Jólesett, amikor azt mondta, szeretne velem dolgozni, azt gondoltam, ezekkel a képekkel az önbizalmam is újra megerősödhet.