Baukó Éva nem tétlenkedett a karantén alatt, hatalmas dudacsokorral lepett meg minket

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Baukó Éva kétség kívül a magyar tévézés egyik üde színfoltja. Vagy nagyon szeretik Őt, vagy rettenetesen utálják, de egy biztos, szó nélkül nem lehet elmenni mellette. Számos műsorban szerepelt már és személyisége garancia a nézettségre, mindig képes felkavarni az állóvizet. Lehet pont ez a viselkedés lett a veszte, mert mostanában számkivetett lett a kereskedelmi csatornákon. Sejtelmesen arról is beszélt nem is olyan régen, hogy Amerikába költözik, de aztán mégis hazajött és az önkéntes karantént már itthon vészelte át. Erről így nyilatkozott:

„Fokozatosan visszaáll az élet végre. Én nem csináltam kenyeret, nem edzettem itthon, nem lettem egy Fördös Zé, sem mestercukrász. Önkéntes karanténban voltam, és magamra koncentráltam, a magány is jót tett úgy érzem. Sok minden változott bennem, és sok mindent egyszerűen már lesz@ok, nem idegesítem fel magam már dolgokon, nem akarok influenszer sem lenni, egyszerűen csak élni az életem , úgy ahogy nekem tetszik” – írta az Instagram-oldalán.

Természetesen azért ebben az időszakban is elég termékeny volt, és elhalmozta követőit jobbnál jobb fotókkal. Ebből állítottunk most össze egy csokrot: