19 évesen már kész nő, de mai napig az anyja fürdeti és csutakolja le alaposan kívül-belül

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A TLC realíity sorozata olyan szülő-gyermek párosokat mutat be a nézőknek, akik között extrém szoros kapcsolat van a mai napig. Az egyik epizódban az az anya-lánya páros szólalt meg, ahol a mami minden este közösen fürdőzik 19 éves lányával. Nincsenek tabuk, csak alapos csutakolás kívül-belül.

A floridai Jensen Beachen élő Mary és Brittani a lány ötéves kora óta minden reggel azzal indítja a napot, hogy egy nagyot zuhanyoznak kettesben. Az 55 éves Mary állítólag azért indította el ezt a fura szokást, mert a még kislány korú lánya annak idején pánikrohamot kapott, amikor pancsikolásra került a sor. A lány azóta 19 éves nővé érett, de a közös zuhanyzás azóta is megmaradt.

Anyuka is valahol bizarrnak tartja a közös habfürdőzést, de Mary férje már közel sem ennyire elnéző. Ő már a leszoktatásra próbálja rávenni az asszonyt, aki szerint semmi gond nincs abban, ha segít a lányának hajat vagy hátat mosni. Brittani úgy véli, ha szakítanak ezzel a hagyománnyal, vagy ahogy Mary férje mondja, lassan felnő és kirepül a fészekből, édesanyja abba belehal. Szerinte ha a férfinak nem tetszik az anyjához fűződő szoros viszonya, akkor fogja a portékáját és költözzön el ő.