Azért nem talál ez a budapesti nő munkát, mert a férfiak megvadulnak Barbie külsejétől

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Barbara azért kesereg, mert nem talál munkát. A baj nem a képzettségével és képességeivel van. Sőt, vele igazából semmi probléma nincs, a férfiak azok, akik megőrülnek a közelében és nem tudnak illendően viselkedni. Bár Barbara jelenleg egyedülálló, egykori férje nem volt szűkmarkú vele: összesen 29 milliót költött volt felesége műtéteire, aki a beavatkozásoknak köszönhetően most úgy néz ki, mint egy két lábon járó Barbie baba.

A 22 éves Barbara gyermekkora óta imádta a Barbie-kat, mindig is úgy akart kinézni, mint ők. 17 éves volt (akkor készült ez a fotó is), amikor először megműtette magát, ekkor melleit. Azóta még tízszer került erre sor.  Egyik beavatkozást sem bánta meg, jelenlegi külseje sokkal jobban tetszik neki annál, ahogy a természet eredetileg megalkotta őt.

Barbara jelenleg webes modellként dolgozik (bármit is jelentsen ez a gyakorlatban), korábban pedig recepciós volt, ám mivel a férfivendégek bevadultak a látványától, Barbarának mennie kellett. Pedig még csak nem is öltözött provokatívan, állítja.

Volt férjével, aki tízmilliókat költött rá, 2016-ban ismerkedett meg, és tavaly vált el tőle. Pedig kezdetben úgy tűnt, az Isten is egymásnak teremtette őket, mindketten imádták a Barbie-kinézetű hölgyeket. Az átalakulásnak azonban még koránt sincs vége. Igaz, most már a kisebb tételek következnek: arc és ajak korrekció. Bár jelenleg nem keres párt, reméli, hogy hamarosan rábukkan az igazi nagy ő-re, arra a férfire, akivel leélheti az életét. Már csak azért is, mert bízik benne, azzal, hogy elmondta a történetét a nagyvilágnak, bebizonyította, hogy nem egy buta szőke.