Ez a nő állítja, hogy sokkal sikeresebb a pasiknál, amióta házi készítésű injekciókkal kezdte feltölteni az arcát

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A szépészeti beavatkozások hosszú ideje megosztják a társadalmat és a mai napig éles vitákat generálnak. Ellenzőik szerint a természetes szépség az igazi szépség, minden olyan dolog, amivel korrigálni próbáljuk a testi adottságainkat, valójában csak elcsúfítanak. Velük szemben vannak azok, akik úgy vélik, ha egyszer adott a lehetőség, hogy az ember javítson a külsején, azt ki kell használni, már csak azért is, mert nem csak a kinézetre lehet ezzel pozitív hatást gyakorolni, de az alany önbizalmára is mindennél jobb hatással lehet.

Ez az ukrajnai nő az arcfeltöltés függője, olyannyira, hogy azzal sem vesződik, hogy szakemberhez forduljon segítségért, ő maga fecskendezi be rendszeresen a saját arcába a házikészítésű, hiarulonsavat tartalmazó injekcióit. Mára olyan sok adagon van túl, hogy szinte teljesen elveszett a természetesség az arcáról, ám őt ez a legkevésbé sem zavarja. Elmondása szerint sokkal sikeresebb a pasizásban, mióta elkezdte magának adagolni az injekciókat.

„Természetesen sokkal nagyobb figyelmet kapok a férfiaktól a feltöltéseimnek hála, de ezek nagy része romantikus. De ez nem a kinézetem miatt van, egyszerűen arról van szó, hogy mióta új külsőm van, sokkal magabiztosabb lettem” – nyilatkozta a This Morningnak a 31 éves Anasztazia, aki azt is elmondta, régen úgy tekintett magára, mint egy szürke egérre, de most már teljesen elégedett a külsejével.

A történet nem csak a nő kinézete miatt érdekes, hanem a házikészítésű injekciók miat is. A This Morningban megszólaltattak egy plasztikai sebészt, aki figylemeztette az ukrán nőt arra, hogy nagyon veszélyes, amit csinál, nem véletlen, hogy ezeket az injekciókat csak szakemberek adhatják be, és súlyos következményei lehetnek, ha elront valamit. A nő erre azt válaszolta, lehet, hogy veszélyes a dolog, de tudja mit csinál, online kitanulta az egészet.

View this post on Instagram

Ну шо?🤩🤩🤩

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on

View this post on Instagram

Устала немножко😂😂😂

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on

View this post on Instagram

Новый образ😂😂😂🤪🤪

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on