Körözik a felnőttfilmest, mert maszk nélkül forgatott egy városi buszon

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A járványügyi szabályok megsértése miatt keresi a kolumbiai rendőrség azt a bögyös felnőttfilmes nőszemélyt, aki úgy élvezkedett a kamerák előtt egy buszon, hogy nem volt rajta maszk. Ha bebizonyosodik a szabálysértés, Kaori Dominick hátsóját nem csak a filmvásznon fogják megabuzálni.

A kolumbiai Cali városában forgatott filmen egy gumikesztyűt és maszkot viselő nő száll fel egy buszra, jegyet vált, majd menet közben megismerkedik egy férfival. Megbeszélik, hogy a nő úgy használ majd egy okosvibrit, hogy azt a férfi irányítja majd mobiltelefonnal.

Eddig rendben is lenne, a gond ott kezdődik, hogy a tesztkör közben a nő leveszi a maszkját, ami a koronavírus-járvány miatt hozott óvintézkedések miatt Kolumbiában illegális. A videó aztán elkezdett futótűzként terjedni, ami eljutott a buszokat üzemeltető céghez is, akiknek a jogászai azonnal feljelentést is tettek.

A videó azóta lekerült a videómegosztókról, a rendőrség pedig nyomozást indított az ügyben.