Kiderült minden nő féltve őrzött titka, erre vágyik a csajod az ágyban

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Hagyjuk a mellébeszélést, mindenki, vagyis még te is fantáziálgatsz, és abban is biztos lehetsz, hogy erről a csajod is tud, sőt, elmondjuk, hogy ő is el szokott merülni a buja gondolatokban. És már azt is tudjuk, hogy te és ő, mire szoktatok gondolni. A híres New York-i terapeuta, Ian Kerner a Huffington Post magazinnak árulta el, hogy milyen vágyaik vannak átlagosan legtöbbször a hölgyeknek.

A szakértők arra a kicsit sem meglepő következtetésre jutottal, hogy – személyiségtől, vallástól, szexuális beállítódástól és élményektől függetlenül – a résztvevők 97%-ának voltak piszkos fantáziái. Természetesen az is kiderült, mik a legnépszerűbb mocskos gondolatok.

 

A szex nyilvános helyen vagy a szabadban elég „közkedvelt” ötlet, de azt is sokan fontolgatják, hogy egyszer majd kipróbálják a szerepjáték-szexet, az gruppent, vagy a szadomazo műfajt. Első helyen azonban a nők állnak! A nők? Igen, egy másik nő.

A legtöbben a gyengébb nemből azonos neművel szeretkeznének. Ám ezek legtöbbször nem teljesülnek be, hiszen némelyikhez igen nagy bátorság kellene, és sokszor nincs is arra szükség, hogy valóság legyen belőlük. A legtöbb hölgynek elég a fantáziálás, és sokan a párjuknak sem mondják el.