Tóth Andi bebizonyította, hogy nem a Photoshopnak köszönheti észveszejtő popeszát

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Bár most leginkább a Szabó Ádámmal való szakítása van terítéken, az énekesnő hónapok óta arra használja közösségi oldalát, hogy kidolgozott alakjával dicsekedjen.

Azt el kell ismerni, hogy Andi alakja valóban impozáns, ám a rajongók észrvetették, hogy bizony bele-belenyúlt időnként a képeibe, hogy egy kis retusálással feljavítsa azokat. Emiatt sokan vádolták azzal az énekesnőt, hogy valójában nincs is olyan püspökfalatja, mint a képeken. Erre reagálva Tóth Andi egy kisvideót osztott meg, amin látszik, hogy bizony nem a Photoshopnak köszönheti azokat a cipókat.

„Tisztázzuk akkor ezt a b*szogatást. Fáj, ha valaki megdolgozik az alakjáért? Gyere el velem edzeni. Edd azt, amit én. Csináld végig, és utána kötekedj, utána írogass nekem üzeneteket. Jaaa de neeem. Jön a kedvencem. Ez csak genetika. Genetika vagy photoshop. Olyan nincs, hogy erőfeszítés igaz?”+