2 liter zsírral töltötte fel a farát, hogy Kim Kardashianre hasonlíthasson

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Kim Kardashian méretes hátsója mára ikonikussá vált. Sokan próbálják utánozni, de tény, hogy néhány guggolás még édeskevés hozzá, hogy elérjük azt a tekintetes méretet. Jennifer Pamplona nem bízta a véletlenre – ő két liter zsírral töltette fel a kipufogórendszerét, és büszkén állítja, hogy most az már nagyobb is, mint Kimnek. A korábban modellként dolgozó Pamplona hajthatatlan volt:

“Az orvosok kérdezték, nem félek-e, hogy a műtétek az életembe kerülnek, de szerintem ha így lesz is, legalább gyönyörűen halok meg” – magyarázza.

Mindenesetre az eredmény nagy lett, és Pamplona azt mondja, egyszer még Kimnél is híresebb lehet vele. Jennifer egyébként már egy kisebb vagyont költött teste átalakítására.

 A lány azt mondja, korábban nem volt elégedett a testével, de most nagyon boldog, ráadásul bízik benne, hogy ez a test fogja majd világhírűvé tenni őt.