Lehet, hogy már 40-en de még mindig a felnőttfilmes szakma egyik koronázatlan királynője

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Az 1980-ban Sarah Carradine néven született Katie Morgan húszévesen kezdett el felnőttfilmekben szerepelni, hogy ki tudja fizetni az óvadékot egy ellene indított rendőrségi ügyben. Művésznevével az Elfújta a szél hősnője, Katie Scarlett O’Hara, illetve a Captain Morgan rum előtt kívánt tisztelegni: 2005-re már túl volt több mint kétszáz filmen, és megkapta az XRCO (a felnőttfilmek kritikusainak szövetsége) díját.

A szakmában szereplő színésznőkkel ellentétben Ő jelentős IQ-val rendelkező Morgan később több rádióműsort is vezetett, 2008-ban pedig önmagát alakítva feltűnt az HBO Törtetők című sorozatában is. Ugyanebben az évben megkapta első „rendes” filmszerepét is Kevin Smith vígjátékában, a Zack és Miri pornót forgatban, amiért a Mr. Skin a legjobb olyan színésznőnek nevezte, aki Hollywoodban is érvényesülni tudott.

Az idő pedig repül mert akármennyire hihetetlen Katie is már a negyedik X-et tapossa. Sokan megirigyelnék fiatalos megjelenését. Le a kalappal, így is, meg úgy is.

View this post on Instagram

On right now 💋 cams dot com slash reg slash katiemorgan

A post shared by Katie Morgan (@katiemorganxoxox) on