Sebestyén Ági fehér csipkecsodában aranyozta be a napunkat

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Sebestyén Ági februárban még örömmel mesélte a Blikknek, hogy végre megtalálta a számításait, és elhelyezkedett egy bankban, ám a kornavírus érkeztével búcsút kellett mondania az irodai munkának, és egy kicsit el is bizonytalanodott.

“Jelenleg két hónapig fizetett munkanélküli vagyok, de szerencsére ha kifut a járvány, mehetek vissza. Várom, mert szerintem jobb lenne, ha dolgoznék, akkor legalább lekötném magam” – sóhajtott Ági. Ráférne ugyanis a figyelemelterelés, mert VV Hunorral való szakítása eléggé megviselte.

Akkor úgy nyilatkozott, hogy legjobb barátnője segített neki feldolgozni a szakítást.

“A legjobb barátnőmre bizton számíthatok, sokat sétálunk a közeli erdőben, mindennap edzünk, főzünk, sorozatokat nézünk. Úgy érzem, ez most tényleg segít!” – jelentette ki Ági, aki örömmel mondott igent Pfeifer Sándor fotós felkérésére, hogy modellt álljon neki. – Jólesett, amikor azt mondta, szeretne velem dolgozni, azt gondoltam, ezekkel a képekkel az önbizalmam is újra megerősödhet.

Az önbizalomhiánynak most már nyoma sincs. Ági ezúttal a Balatonnál töltötte a hétvégét, kihasználva a jó időt és ezúttal is tökéletes szettet választott magának.

View this post on Instagram

🍑

A post shared by 𝒮𝑒𝒷𝑒𝓈𝓉𝓎𝑒𝓃 𝒜𝑔𝓃𝑒𝓈  🕊 (@sebestyenagnes_official) on