A vadóc külső ne tévesszen meg, Ő így is magával ragadó

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Az orrkarikás lányok mindig nagy feltűnést keltenek a megjelenésükkel. Ez az ékszer ad nekik egy határozott temperamentumos megjelenést, amitől kellően vadnak néznek ki. Azonban ha ez még tetoválásokkal is párosul, akkor ettől még manapság is sokat ódzkodnak.  A bőrükön viselt ábrák inkább egy link nőt láttatnak, mint egy főzni-mosni tudó kislánykát, aki a család szeme fényének boldog párja lehetne egy életre. Pedig egyrészt a tetoválás nem jár együtt intelligencia pusztulásával, egyszerűen csak vagy vonzóak tudnak lenni valakik számára, vagy nem. A vadmacska jelzőt jelen esetben nyugodtan használhatjuk, de minket nem rémít meg a látvány, sőt, úgy megszelídítenénk a leányzót hogy öröm lenne nézni.