Egy padon szexelt a fiatal szegedi pár – Többen is levideózták az aktust

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A legtöbben a négy fal között élik a szerelmi életüket, ám egyeseket még az sem zavar, ha közönségük adódik közben. Történetünk szereplői egy közparkot választottak ki az esti szeretkezés helyszínéül, pechükre azonban a légyottot többen is figyelemmel kísérték, sőt akadt, aki videóra is vette.

Alapvetően minden emberben van egy morális gát és fékrendszer, ami hatására működik. Vannak olyan dolgok, amik a gátrendszer alapján tiltólistára kerülnek– kezdte a Borsnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

A fiataloknál ez a fékrendszer picit fellazult és a szexuális szükségletek kielégülése került előtérbe, fittyet hányva például a büntetőjogi következményekre. Vannak emberek, akiknél az extrém helyzetek fokozzák a szexuális izgalmat, sőt vannak, akik direkt ezeket keresik. Ők igazából nem szeretnék, hogy más lássa őket, nem polgárpukkasztás és nem félelemkeltés a céljuk. Egyszerűen elsodorta őket a vágy, és nem volt késleltetés – magyarázta a pszichológus, aki szerint ők is hétköznapi emberek, akik egyébként nagyon jól funk­cionálnak a munkahelyükön és a társas kapcsolataikban.

Vannak olyan párok, akiknek az extrém helyszínek részét képezik a szexuális életüknek. Akkor lehet gond, ha csak ilyen helyeken képesek az együttlétre – zárta a szakember. A pszichológus szerint ha az ember ilyet lát, jobb tovább­állni.