Imádja az internet a párt, akik a ruhájukat hátrahagyva járják be a világot

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Kirándulni jó. Szeretjük a természetet főleg, ha az idő megengedi és nincs se túl meleg, se túl hideg. Talán ez az egyik legjobb kikapcsolódási forma, amikor hátrahagyva a nagyvárosok zaját, ki tudjuk kapcsolni az agyunkat és átadhatjuk magunkat az önfeledt pihenésnek.

Nick és Lins De Corte az év nagy részében a világot járják és szebbnél szebb tájakon túráznak, többnyire textilt mentesen. Nekik legalább nem kell bíbelődniük azzal, hogy mit rakjanak a bőröndbe. A belga pár anno egy véletlen folytán keveredtek egy strandra, ahol kötelező volt a meztelenkedés. Ez annyira megtetszett nekik, hogy azóta ha csak tehetik, levetik ruhájukat. Útjaikról a közösségi oldalukon is szívesen posztolnak, rajongói pedig imádják nézegetni a képeit, amelyeken Ők láthatóak természet lágy ölén. Instagram-oldalukat t immár közel 31 ezren követik.

View this post on Instagram

One kiss is all it takes! 💚

A post shared by Naked Wanderings | Nick & Lins (@n_wanderings) on

View this post on Instagram

One kiss is all it takes! 💚

A post shared by Naked Wanderings | Nick & Lins (@n_wanderings) on