Bedrogozott, elrabolt, majd napokig erőszakolt egy férfit három kiéhezett amazon

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Három kiéhezett (vagyis már kielégült) amazont keres a dél-afrikai rendőrség, akik három napon át kényszerítettek egy férfit arra, hogy lefeküdjön velük annak akarata ellenére. A 23 éves pretóriai férfi megpróbáltatása két hete kezdődött, amikor óvatlanul beszállt egy közösségi taxiba.

A férfit a taxiban a három hölgyemény mellett a sofőr látványa fogadta, és mivel semmilyen gyanút nem fogott, beült hát ötödiknek. A férfi akkor huppant csak előre az anyósba, amikor a sofőr egész másfelé kezdett hajtani, ekkor érte őt egy tűszúrás, amivel a három nő valami kábító anyagot fecskendezett belé, amitől elájult.

Amikor magához tért, egy szobában találta magát egy ágyon. A három nő ekkor lépett akcióba, lenyomtak egy energiaitalt a torkán (és még ki tudja milyen vérnyomás serkentőket), majd napjában többször is meglovagolták őt felváltva. Addig nehéz ebbe fájdalmas arccal belegondolni férfi létünkre, amíg valaki nem ugrik rá a kolbászra mindenféle izgalom nélkül, szárazon.

Miután a három nő kiélte magát a férfin, napokkal később nemes egyszerűséggel kirakták őt egy mezőre. A férfit nem csak pszichésen rázta meg az eset, de fizikai sérülései is akadtak, amiről a kórház és a rendőrség sem adott pontos tájékoztatást. A rendőrség az állampolgárok segítségét kérte az ügy felderítésében, hiszen komolyan vesz mindenféle erőszaktevést nemtől függetlenül.