Kelemen Anna fürdés közben jelentkezett be

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Kelemen Anna közösségi oldalát nem lehet unalmasnak és megszokottnak nevezni, hisz mindig dob nekünk egy kis finomságot.

Annácska, gyakran oszt meg igazán mély gondolatokat is oldalán, ám ezeket általában egy fotó, videó társaságában teszi, mivel saját bevallása szerint, sokaknak csak ezzel tudja felkelteni az érdeklődését, így tudnak hozzájuk elérni a szavai.

Most legutóbb pedig egy kis karanténvideóval lepte meg a rajongóit, amelyen épp fürdőzik:

„Szerintem ebből ismét karantén lesz heteken belül…ez a kis kattant home videó is akkor készült,látszólag nehezen viseltem a helyzetet😂! Jelenleg sokkal fontosabb,hogy a béremelés.hu oldalon aláírásotokkal segítsetek a szociális ágazatot,mert jelenleg 38 vagy 58 ezret kap az,aki otthon ápolja demens hozzátartozóját. Nálam nincs jobb vagy baloldal pusztán fontos kérdésnek tartom és szeretném ha szakemberek és hozzáértők vitatnák meg a kérdést!” -írta Annácska a poszt mellé. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,