Megláttuk Luciat, és elroppant az egér a kezünkben

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Minden férfinak más az ízlése, különböző kajákat szeretünk, különböző sportokat űzünk, és a nőkben is más-más dolgot szeretünk. Valaki a mellehúsát, mások a farát preferálják de abban egyetértünk, hogy szeretjük a szép nőket.

Most egy olyan hölgyet hoztunk el nektek, aki etalon lehet minden nő számára. Férfi nincs akinek ne ugrana ki a szeme, egy ilyen alak láttán. Lucia Lachkovic Javorčeková közel 2 millió követővel nem mondható érdektelen szépségnek. Ez azt jelenti, hogy neki elég kirakni napi egy posztot az instára és máris milliókat keres. Ő tényleg nagy fejtörést okozott nekünk, mert nem tudtuk eldönteni,  hogy milyen képeket tegyünk róla ki. Olyat amin háttal van, vagy inkább olyat amin szemből látható. Erős minden irányból és hogy mindenki elégedett legyen, vegyesen kapjátok a jót.