A romantika csúcsát mutatták be a takaró alatt a ValóVilág tegnapi adásában

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A fene tudja, hogy mennyire szenzáció még 2020-ban, hogy két ember szexel egy valóságshow-ban, mindenesetre az alább adásrészletből úgy tűnik, hogy a 18 éves VV Virág és a 22 éves VV Dani ezt tette a paplan alatt, miközben többen aludtak mellettük a szobában.

Amikor a menetnek vége lett, kimentek egyet mosdani-dohányozni. Bár szex közben még egy „annyira szeretlek” sóhaj hagyja el VV Virág ajkait, cigizés közben már úgy beszélgetnek, mintha veszekednének, de persze az is lehet, hogy ebben az életkorban és szubkultúrában ez számít romantikázásnak.

Mindenesetre VV Dani azt mondja két böfögés között VV Virágra, hogy „majomképű”, majd később a szemébe mondja, hogy szóba se állna vele, ha nem lennének összezárva, és megjegyzi, hogy a lány „bamba, üveges tekintetű”…  „Köcsög vagy” vonja le ezek után a következtetést VV Virág, és leszúrja VV Danit, amiért így beszélt vele, többek között olyan kifejezéseket téve hozzá szexpartnerét illetően, hogy „cseléd” és „csicska”. Hát nézzük együtt.

Még egy 18+-os videó ugyanerről, amiből kiderül az is, hogy a szexet milyen trágár viccelődés előzte meg.