30 ezeret kapnak óránként a takarító csajok, lássuk mit tudnak ennyi pénzért

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Egy brit cég úgy döntött megreformálja a takarítást és egy teljesen megújult szolgáltatással lépnek ki a piacra. Persze nem ők az egyetlenek akik hasonló vállalkozást indítottak, de nagyon úgy néz ki, hogy egyre nagyobb az igény rá.

A brit cég gyakorlatilag takarítókat küld ki házhoz, aki port törölnek, porszívóznak, rendbe rakják a kecót, hogy a tulajdonosnak semmi dolga ne legyen ezzel. Igen ám, de a csavar most jön, ugyanis a dekoratív hölgyek nem ám munkaruhában fogják sikálni a padlót hanem ízléses csipkeszettben vagy anélkül, kérdés, hogy mit tud megfizetni a megbízó.

Nem olcsó, nagyjából 75 fontot, azaz közel 30 ezer forintot kérnek óránként, a totál textilmentességért pedig 95 fontot . A járványra való tekintettel azonban a szájmaszk és a gumikesztyű így is fenn marad a hölgyeken, akik 2 méteres távolságot tartanak a megrendelőtől. Sokan féltették a lányokat, mondván hogy ez akár még veszélyes is lehet, de csak az rendelheti meg a takarítást, aki bemutatja az erkölcsi igazolványát.

„Sikeresek vagyunk, ami miatt a rosszakarók és az internetes trollok is megtalálnak. De mi csak egy takarítócég vagyunk, nincs ebben semmi kivetni való. A takarítónőink nem tárgyak, azért mennek a megrendelő lakására, hogy dolgozzanak” – nyilatkozta a cégvezető.