Megunta, hogy filléreket keres ápolónőként, kitalálod mire váltott?

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Dráma váltást hozott a koronavírus egy 28 éves német nő életében. Cora S. ugyanis egy kölni kórházban a járvány elleni védekezés frontvonalában harcolt, ám elege lett abból, hogy munkáját nem becsülik meg a megfelelően, és mivel úgy érezte, feljebb lépni sincs lehetősége, otthagyta ápolónői állását.

A szőkeség hamar rájött, hogy a legegyszerűbb módon mivel is kereshet pénzt, ezért egyéni vállalkozó lett és internetes modellként kezdett el dolgozni. És talán élete legjobb döntését hozta, hiszen az otthonát sem kell elhagynia, mégis többször annyi pénzt keres egy hónapban.

„Nagyon sok lett az, amit az egészségügyben láttam és úgy döntöttem, kipróbálom magam más területem és kilépek a komfortzónámból”. – magyarázza Cora, aki azóta Cora Diamond néven dolgozik, és ha eleget fizetnek neki, egészen vad dolgokra is képes.

10 évet dolgoztam ápolónőként, de már most 3-5-ször annyi pénzt keresek. Azt tervezem, hogy még többet és többet mutatom magamból, mert ebben a szakmában megtaláltam a számításaim. Ez álmaim melója – esküdözött Cora.