Vajna Tímea legújabb videóját látva megállapítottuk, hogy nyugodtan szerepelhetne az új Baywatch filmben is

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Vajna Tímea friss posztjában azt mutatja meg, mit csinált Valentin-napon és kivel. Vagyis ki nélkül: ahogy az a poszt felirataiból kiderül, kedvese, Zoltán nélkül, egyedül volt a szerelmesek ünnepén. Úgyhogy fogta magát, felvett egy rendkívül látványos dresszt, ami akként van kivágva, hogy a követői a látványtól húzóra itták a reggeli kávét. Ha ez nem lenne elég még csinált egy-két táncolós videót Instagramra és a TikTokra, két macskája segítségével.

Az Instán fotó is van, nézzük ezt a posztot először! A kommenteket csak azoknak merem ajánlani, akit nem zavarnak a beszólások, a hozzászólók jó része ugyanis túl merésznek találja ezt az öltözéket, pedig mint gyakorlott közösségimédia-feldolgozó állíthatom, hogy ami alább látható, az az instagramozó hírességek körében egyáltalán nem számít kirívónak.

Jobbra nyíllal lehet lapozni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

A TIK TOK videója is megér egy misét:

@timea_vajna#foryou #shower #body #swimsuit #abs♬ eredeti hang – Timea Vajna