Jekatyerina már 29 éves, de még mindig nagyon zsenge

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai prédát.

A mai csajokról már annyira nehéz megmondani hány évesek valójában. Vannak akik még 18 évesek sincsenek, de sminkjük és öltözködésük alapján legalább 25-nek néznek ki. A másik kategória meg az ellenkezője, hogy azt gondolnád, hogy még csak most érettségizett, pedig már közelebb van a 30-hoz mint a 20-hoz. Ez még a jobbik eset, mert mindig jobb ha valakit fiatalabbnak néznek a koránál. Egy szórakozóhelyen most már lassan tényleg személyit kell elkérni, hogy ne kerüljünk bajba.

Ebbe a kategóriába tartozik Jekatyerina Zujeva is, aki idén tölti be a 30. életévét pedig kb 20-nak néztük volna elsőnek. Anno az orosz megszállást is simán kitoltuk volna pár évvel, ha olyanok jöttek volna, mint Ő. Jekatyerina ugynis Moszkvában született. Szerencsére nem szégyelli a hibátlanhoz közel járó testét, mi meg nem szégyelljük megmutatni.