Legyengézte a pasija, most olyan karja van, hogy ha meglátod átmész az utca másik oldalára

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Rahel Cucchia, és gyerekkorában sokat sportolt és 16 éves koráig táncot oktatott is, később felhagyott ezekkel. Viszont szerelmes lett egy edzőbe, a 26 éves Miguel Odermattba. Rahel Cucchia értékesítési menedzserként dolgozik Luzernben, és húszas évei elején nem igazán volt prioritás számára az edzés. Edzőként dolgozó barátjával öt évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és a fiatalember azt találta mondani neki, még sose látott olyan gyenge embert, mint ő.

Szerelme megjegyzése arra indította Rahel Cucchiát, hogy elkezdjen edzeni. De nem az lett a dologból, hogy onnantól kezdve egy héten egyszer betévedt egyet zumbázni, hanem szinte megszállottként gyúrni kezdett. A testépítés vált a hobbijává, ennek köszönheti, hogy a teste ilyen lett. Heti hétszer jár edzeni, a gyengeség már minden bizonnyal rég a múlté. Annyit gyúrt, hogy a konditerembe járók az javasolták neki, induljon testépítő-versenyen.

2018-ban versenyzett először Svájcban, 2019-ben már nyert is az országos bajnokságon. Szintén 2019-ben egy nemzetközi versenyen Romániában elérte az IFBB Figure Pro címet.