Emi hajlékonyságát látva egy pillanatra szebb hely lett a világ

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket jobbnál jobb csajokkal feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.

A  legendásan karcsú és könnyed balett-táncosok világa sokakat lenyűgöz. Nem mondhatnánk azt, hogy ez a világ közel áll hozzánk. Hazudnánk ha azt mondanánk, hogy egész nap el tudnánk nézni ahogy le fel pörögnek ugrálnak a táncosok egy-egy darabban. Mindenesetre a balett ruha és a csajok rugalmassága alaposan meg tudja mozgatni a fantáziánkat. Emi gyerekkora óta klasszikus balettot tanult. Az évek teltek, és ha már versenyszerűen nem is űzi ezt a táncot, legalább a ruháját megtartotta. Ebben a formában máris izgalmasabb a dolog. Legszívesebben leheverednénk egy fotelben egy hideg sörrel és csak néznénk ahogy a nappaliban megmutatja mit tud. Aztán mi jövünk.