Mia szemléltette, hogy a vákuum mire képes

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A libanoni származású amerikai Mia Khalifa egy igen rövid pályafutást tudhat maga mögött a felnőttfilmes szakmában, de ennek ellenére még mindig az Ő nevére keresnek rá a legtöbben a mai napig. Hihetetlen mennyire kedvelt lett. A titka pedig lehet az egyszerűségében rejlik. Tényleg olyan volt mintha a szomszéd lányt hívtuk volna át magunkhoz. Aki ismeri a hölgyet az tudja, hogy filmjeiben mindig volt rajta egy fekete keretes szemüveg, ami alól ártatlanul nézett ránk barna szemeivel. Na most ezt a védjegyévé vált szemüveget, amit nem világítanánk meg egy UV lámpával elárverezte, hogy a bevételből a bejrúti robbantás áldozatait segítse. A szemüveg nem kevesebb mint 100 ezer dollárért kelt el. Szép.

Mia most végre visszatért egy hozzá illő insta poszttal. Két dolog miatt is örültünk ennek bejegyzésnek, egyrészt mert rég kaptunk tőle hasonló képeket, másrészt mert érezzük hogy lassan itt a nyár, amikor az ismert celebek hasonló képekkel fogják végig posztolni a közösségi oldalaikat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mia K. (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mia K. (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés