“A negyvenes Bella finoman kikészített, az agyam is eldurrant”

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Masszázsnak indult, de valami egészen frenetikus élménnyel ért véget egy magyar srác kalandja, amikor ellátogatott Bellához, aki tartogatott számára néhány meglepetést.

“Randi előtti nap reggel hívtam. Másnap délutánra kértem időpontot, ami megfelelő volt számára. Kérte, hogy reggel sms-ben is erősítsem meg látogatási szándékomat. Ez megtörtént, megköszönte a visszajelzést, szeretettel várni fog. A Mechwart liget környékén egy kis utcába kell menni, a tömegközlekedés kiváló, a 4-6 os villamostól néhány perc.

Bella egy negyvenes nagyon dekoratív hölgy, hosszú barnás vöröses haj, nagyon szép test, szilikon cicik, egyszóval egy igazi bombázó. Fekete melltartó-tanga szettben fogadott, rajta egy kis sort. Másodszor látogatom meg őt, puszi ölelés, cipő az előtérben marad, bemegyünk a már jól ismert szobába. A kanapéra pakolom ruháimat majd irány a fürdő.

A tatamin kényelmesen hason fekve elhelyezkedtem, Bella olajjal kezdett masszírozni, ekkor még melltartó rajta maradt. A tekintetem végig a tükörre szegeződött, más lányoknál csak időnként szoktam belepillantani, de Bellán végig rajta volt a szemem, megcsodáltam ezt a gyönyörű teremtést, Bella finoman mindenem átmozgatta, nagyon jó érzés volt. Kis idő múlva megszólalt, hogy nem bánom ha leveszi a melltartóját. Percek óta erre várok, természetesen ezt nem említettem neki, csak gondoltam magamban, hogy jó lenne többet látnom csodás testéből. Egy darabig még így folytatódott kellemes ténykedése, majd oldalról a ciciket is bevetette az akcióba oldalról többször végig csúsztatta a hátamon, nagyon lázba hozott. Ezt követően fordulás. A kényeztető rész után egy erősebb masszázst kaptam amit az alkarjával csinált többször a könyökét végig húzta a hátamon egészen a derekamig, nagyon profi volt. A végén még a lábamat is jól megmasszírozta, nagyon jól ellazította a merev izmokat. Közben beszélgettünk több minden szóba került, nagyon kellemes beszélgető partner.

A beszamolok.com további beszámolóiért kattints ide!

Fordulás után előrőé is kapok egy kis csúszkát. A két cicije között a zászló rúd még félárbócon, de hamarosan már eléri teljes keménységét. Bella mikor feljebb csúszik markolom formás szilikon cicijét egy párszor még megismétli többször végig siklik rajtam közben már nagyon kemény lettem. Bella leszáll rólam és kezelésbe veszi a kispajtást kezével, majd a szájával is megismerkedik vele. Indítványozom, hogy 69-es pozícióban folytassuk kéri, hogy óvatosan bánjak vele mert nagyon érzékeny. Igyekszem úgy bánni vele mintha hímes tojást nyalnék. Rámfekszik, elém tárul titkos barlangja, amit csak óvatosan lehet megközelíteni. Így csak a kapuja előtt kalandozok körbe-körbe ajkai szélén a nyelvemmel. Kicsit szőrös a környéke, ettől nagyon kellemes bizsergést érzek. Ezalatt ő is játszik a nyelvével a tojásaimon, lassan feljebb kúszik a makkomig, ahol kicsit elidőzik majd lágyan beveszi.

Továbbra is körbe-körbe jár a nyelvem ajkai szélén, hallhatóan Bellának nincs ellenére a ténykedésem, ezt folyamatos halk sóhajával jelzi. Hamarosan leszáll rólam mellém fekszik így kényelmesebb neki egyre gyorsabb tempóban dolgozik a szájával ekkor már kéz nélkül ki-be jár a hancúrléc, nem bírom sokáig hamarosan, robbanok a szájában. Nem siet, hagy lenyugodni, majd eltünteti Szilviában, ezután engem is letisztogat. Ezt követően folytatódik még a masszázs. Masszázs után ismét tisztálkodás, öltözés, majd puszi, érzékeny búcsú Bellától.”