“Elvesztettem az időérzékem és a sok inger hatására Vivien szájába lőttem az utódokat” – Magyar beszámoló

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Egészen forró fordulatot vett a masszázs, amikor Vivien elkezdte vendége fenekét izgatni.

“Érkezésemkor bekísért a szobába és fürdés előtt megbeszéltük a programot, ami kis masszázs után popókényeztetés nyelvvel és NFVSZ. Így egy gyors zuhanyzás után, már az ágy mellett várt. Megkért helyezzem magam kényelembe és kezdetét vette a masszázs. Tudom sokan írták itt, hogy nem túl erős, de én nem is ezért mentem, pont jól esett, barátnős feeling a masszázs során, miközben elbeszélgettünk a “kis szünetéről” az aktuális helyzetről. A program felét tehette ki a masszázs mikor is elkezdtek sűrüsödni a be-be csússzant érintések comb közé….

A beszamolok.com további beszámolóiért kattints ide!

Aztán egyszer csak elkezdte simogatni a popsimat és közben megszabadult a felesleges textiltől. Majd délnek vette az irányt, én még mindig hason és szépen elkezdte a popóizgatást nyelvvel. Először volt részem iylenben és bár láttam az adatlapján, hogy vállalja mégis félve kérdeztem meg. de mi sem természetesebb módon mondta, hogy persze vállalja. Szóval a masszázs után ezzel a programmal folytatta ténykedését és igen kellemes volt, közben elggé meg is keményedtem és nehéz volt már hason lenni, így bár nagyon jó volt a program ezen része, kértem folytassa franciával, aminek természetesen elget tett. Nagyon kellemes a franciája, nem pornós, nem is használ túl sok kezet, úgy pont jól eltalálja.

Viszont egy kis idő után úgy éreztem, hogy én is szeretném kivenni a jóból a részem, így kértem, hogy forduljunk 69-be. Kelyhe még mindig isteni és jól reagál kényeztetésre és én is viszonoztam neki a popsiizgatást nyelvvel, amit hallhatóan eléggé kedvel. Itt már elvesztettem az időérzékem és hamarosan a sok inger hatására szájába löttem az utódokat. Nem kapkodott folytatta még lágyan egy darabig és közben mozgott a számon, viszont sajnos neki nem tudtam ugyanazt az örömet visszaadni, amit Ő adott nekem. Így kis idő múlva leszállt rólam és az utódokat papírtörlőbe engedte. Kicsit még odaheveredett mellém és simogattuk egymást beszélgetés közben. Majd kértem még egy fürdési lehetőséget mielőtt távozok.”