Ez a videó lett az egyébként videojátékos közvetítésekre szolgáló platform legnézettebb klipje

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Az OnlyFans, ami annak idején azért indult, hogy küszködő művészeket juttasson némi bevételhez, ezzel szemben az oldalon ma már korábbi prostituáltak, pornósok és más szexmunkások keresik magukat degeszre, az emberek ugyanis hajlandóak akár havi tízezer forintot is kifizetni azért, hogy kukkolhassanak.

Úgy tűnik, hogy a Twitch a következő, ahol elméletileg videojátékos tartalmakat és e-sport eseményeket kellene fogyasztania a nagyérdeműnek, ehhez képest a májusban legtöbb megtekintést elért klip főszereplője ez volt:


Jól látod, ennek semmi köze ahhoz, hogy egy gémer sérülés nélkül pörgeti ki a Super Mariót két perc alatt. A képen az egyébként szintén pornós Mia Malkova feneke látható, aki a klipben nem csinál mást, mint kiszáll a kádból, és ezt az egyszerű mozdulatsort közel 500 ezerszer nézte végig a Twitch közönsége. (Mielőtt elkezded kiegyenesíteni a kaszát a link hiánya miatt, a teljes klipet itt találod.)

Mi lesz a következő? A Teletubbies csapata is levetkőzik, mert aput is le kell ültetni a Minimax elé?