Kiakadtak a szülők amikor a tanárnő képei elárasztották az internetet

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Ha egy kicsit visszaugrunk az időben és képzeletben újra beülünk az iskolapadba akkor gyakorlatilag a férfiak 90% biztos meg tud nevezni egy olyan tanárnőt a múltból, aki nagy hatással volt serdülő korára. Persze akkor még nem hallottunk olyan sztorikat mint manapság, hogy a tanárnők miket csinálnak a diákokkal a szertárban. Pedig mi képzeletben minden helyiségben megszeretgettük Őt és jó pár álmatlan éjszakánk volt miatta.

Bemutatjuk nektek, Courtney Tillia-t, aki hat éven keresztül tanított, ám a munka az évek alatt egyre jobban felőrölte. Munkája mellett ráadásul a doktorijára is készülnie kellett, ami ugyancsak rengeteg energiát őrölt fel – és még a keresete is olyan alacsony volt, hogy szinte egyik napról a másikra éltek.

Férje vetett fel a négygyermekes édesanyának: önbizalma növelése érdekében kezdjen el modellkedni. Courtney először nem találta a helyét a kamera előtt, még a pózolásban is párja segített neki, és ő is volt az, aki a fotókat készítette, amik először az Instára kerültek fel. Innen már egyenesen következett, hogy 2019-ben a volt tanárnő elindítsa saját OnlyFans oldalát, ahol még jobban odatehette magát. Mára – amellett, hogy örömmel és magabiztosan teszi ki a képeit – 12-szer többet keres, mint férje. Noha az édesanya igyekszik 8 és 9 éves fiait távol tartani a fotózásoktól, ők is tudják, miből él a család, 18 és 20 éves lányai pedig pláne.