Dani milliókat keres azzal, hogy kutyaként éli az életét

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Négykézláb közlekedik, kutyatálból iszik, visszahozza az eldobott labdát és sok más trükköt is tud az a 26 éves arizonai nő, aki nem mindennapi módon úgy döntött, hogy kutyaként éli az életét. Dani Pierce-et sokan meglehetősen furcsának tartják, de főleg akkor vetnek rá kétkedő pillantásokat az emberek, ha a szerelme, Jack pórázon vezeti őt.

Dani azt mondja, Jack Poe-ba már akkor beleszeretett, amikor először megpillantotta. Az érzés kölcsönös volt, a fiatalok hamar egymásra hangolódtak, és nem kellett sok, hogy bevallja a férfinak, hogy imádja a szerepjátékokat. Az arizonai Tucsonban élő nő rájött, hogy kifejezetten azt szereti, ha kutyaként viselkedhet, a 31 éves párjára pedig a gazdájaként tekint. A szerelmesek minderről a Truly YouTube-videójában is meséltek.

A szerelmesek az OnlyFans-re kirakott videóikkal rengeteget keresnek, egy hónapban akár 1500 dollárt (438 ezer forintot) is a Yahoo szerint. A TikTokra is posztolnak, de emellett hétköznapi állásuk is van.

Kiderült, Dani kutyaszerepben érzi a legkomfortosabban magát. Elég súlyos szorongásos tünetekkel és pánikbetegséggel küzdök kamaszkorom óta, és a kutyaszerep egy nagyszerű megküzdési mechanizmus ezek leküzdésére. – magyarázta.