50 pasi az első randin, Kazumi-nak van étvágya

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Noha nyitott volt az új élményekre, határozottan megdöbbent a 24 éves nő, amikor a randipartnere egy swingerpartira vitte első randiként.

Nem mindennapi első randis élményt tudhat magáénak egy 24 éves Insta-modell, akit partnere nemes egyszerűséggel egy orgiára vitt el.

A Kaliforniában élő, Kazumi Squirts művésznevű hölgy elárulta: véletlenül kötött ki a szexpartin, ahol végül nem kevesebb, mint félszáz embert tett boldoggá. Mint magyarázta: számára nem megalázó volt ennyi férfival lefeküdni. Ő inkább úgy fogalmazna: erőt adott számára.

– Elmentem egy randira ezzel a sráccal. Egy étterembe tartottunk, de közben elkezdett beszélni egy partiról, ahová benézhetnénk – kezdte a különlegesen végződő első randi történetét Kazumi.

– Jól hangzott, így hát úgy döntöttünk, kaja előtt benézünk – mesélte, hozzátéve: amikor odaértek, egy csomó embert pillantott meg félmeztelenül, meztelenül, egymásba gabalyodva.

„A randipartneremmel egymásra néztünk, Ő pedig a vállamra tette a kezét és azt mondta érezd jól magad” Elmondása szerint nem kevesebb, mint 50 férfival élvezkedett. Azt hihetnénk, jó 6-7 órás szexmaratonon volt túl, azonban ő jóval gyorsabb volt ennél:

– Egy vagy két óra volt az egész, némi szünettel. Kiválasztottam öt-hét pasit, magammal vittem őket egy tíz percre, aztán visszajöttem felfrissülni, és kezdtem elölről egy másik csoporttal.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kazumi Cooks 👩🏼‍🍳 (@kazumicooks) által megosztott bejegyzés


A modell szerint – aki már korábban is részt vett párcserés akciókban, bár nem ilyen extrém mértékben – hihetetlenül sok erőt adott számára ez az élmény. És hogy mi lett a randipartnerével? Nos, végül – másik kíséretében – elmentek vacsorázni, ahol kitárgyalták, mi az, ami tetszett nekik az este folyamán, és mi az, ami kevésbé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kazumi Cooks 👩🏼‍🍳 (@kazumicooks) által megosztott bejegyzés

sdadsa